România se transformă radical

Domnul este în voi, în primul rând. Pe acel Domn să îl treziți și atunci rugăciunea vă este împlinită

România, o țară greu încercată de-a lungul istoriei, cu oameni minunați, tradiții autentice și unice în lume, bogații naturale, munți, păduri, zone cu peisaje divine, un adevărat colț de rai, o țară binecuvântată, unde Dumnezeu a venit cu drag pentru a lumina cu și mai mare putere sufletele oamenilor.

În toată istoria acestei țări, mulți au dorit să ne despartă, au dorit bogățiile acestei țări, au încercat și au reușit să ne schimbe o mare parte a istoriei, să distrugă identitatea acestui popor, să infiltreze oameni care servesc interesele altor țări, să creeze structuri pe care nimeni să nu aibă puterea de a le controla, toate acestea le regăsim în trecut, dar foarte trist este faptul că încă sunt prezente și în ziua de astăzi.

Asistam mereu la o luptă continuă pentru a controla această țară. Planurile sunt facute atât în interiorul țării cât și în exteriorul României, de grupări oculte care doresc destrămarea acestei țări în totalitate.

Emigrația românilor s-a accelerat dramatic – țara noastră a ajuns pe locul doi în lume din acest punct de vedere, după Siria, o țară distrusă de un război civil.

Mereu au apărut tot felul de promisiuni ce nu au fost respectate, planuri ce nu au fost realizate, o luptă continuă pentru putere, oameni cu o prezență scenică impecabilă dar în interiorul lor am regăsit minciună, trădare, lăcomie, incompetență, nepăsare și lipsă de patriotism. Toate acestea au slăbit tot sistemul acestei țări.

Trăim vremuri în care au ajuns alții să ne conducă și să ne creioneze drumul.

Dumnezeu a fost, este și va fi mereu lângă această țară

În vremuri tulburi, în momente de cumpănă Dumnezeu a trimis mereu lideri care au schimbat în bine soarta acestei țări.

De la Burebista, Decebal la Mihai Viteazul, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare sunt doar câteva nume care au schimbat complet soarta și istoria acestui popor.

Așa cum au fost acești lideri ce au condus și apărat aceste meleaguri tot așa ar trebui să ne rugăm să găsim un lider puternic ce poate schimba complet tot acest sistem putred și plin de oameni ce servesc alte interese.

Să credeți cu tarie că Romania se va ridica

Totul se poate schimba chiar și intr-o singură zi dacă oamenii își doresc cu adevărat o schimbare, se roagă pentru acea schimbare și cel mai important este să creadă în acea schimbare. Acea dorința, acea rugăciune și acea credință trebuie să fie una colectivă, toate acestea au puterea de a schimba totul în bine, atâta timp cât dorințele sunt de pace, unire, adevăr, bunăstare, progres, iubire.

Ca o veste bună pentru toți românii din toate colțurile lumii, în România o să fie un nou început în toate.

Voi încerca să schițez o mică parte din marile schimbări ce vor cuprinde întreaga Românie:

Președintele țării – niciunul din cei înscriși în cursa prezidențială nu o să devină președintele țării

Guvernul – o sa fie reformat în totalitate cu nume noi și într-o formulă bazată pe competență. Totul o să aibă un nou început cu reguli noi, legi noi menite să servească intereselor țării și ale cetățenilor. Schimbarea constituției într-o formulă pe care nimeni să nu o mai modifice în veci.

Partide politice – toate partidele politice se vor destrăma și o să fie format un singur partid ce o să conducă mult timp această țară. Minorități sau nume ce servesc interesele altor state nu vor mai exista în România

Sistem financiar – Guvernatorul băncii naționale o să fie schimbat pentru prima dată. Euro o să depășească valoarea de 5 ron, urmând ca treptat să revină la normal. Piața de Capital o sa fie închisă de la tranzacționare o perioadă. Leul o să devină o monedă stabilă în viitor. Pensiile speciale vor fi anulate și un nou sistem economic o sa prindă contur.

Servicii de informații – DNA, SRI, SIE și alte unități de informații vor fi restructurate din temelii. Un nou serviciu de informații o să fie înființat

Armata română – România o să renunțe la armată, armament și orice serviciu derivat din acestea. Toți angajații din acest sistem se vor reforma profesional orientându-se spre alte domenii. Toți militarii din alte țări sau din diverse parteneriate „strategice” vor părăsi România

Sănătate – Tot sistemul de sănătate o sa fie modificat. Medicina clasică, medicina tradițională și medicina alternativă se vor uni și vor fi descoperite noi metode de vindecare. Se vor găsi remedii pentru vindecarea multor boli incurabile. Vor fi construite noi centre de vindecare unde vor veni pacienți din întreaga lume

Învățământ – educația este un factor important în dezvoltarea unei țări. În România o sa fie implementat un nou sistem de învățământ bazat pe libertatea elevului de a se îndrepta spre acele domenii care îl atrag. O libertate frumoasă și constructivă în care fiecare copil să își găsească singur drumul în viața, prin alegeri personale. Toate manualele școlare vor fi schimbate.

Resurse naturale – legislația privind Codul Silvic o sa fie rescrisă complet și nici un copac nu o sa mai fie tăiat o perioadă mare de timp. Lemnul românesc o sa fie folosit intern și toate contactele externe vor fi anulate. Tot ce reprezintă resurse naturale vor redeveni propietatea statului român urmând ca toate contractele de concesiune să fie anulate. Vor fi revizuite strategiile energetice privind gazele, petrolul și energia electrică.

UnireBasarabia, Bucovina și România vor deveni o singură țară. Teritoriile din Bucovina, Basarabia (Moldova de astăzi) reîntregita cu teritoriile din nord și zona sudică până la Marea Neagră, Bulgaria o să cedeze României Cadrilaterul, toate aceste teritorii au fost ale acestui popor și vor fi unite într-o singură țară, România.

Scenarii deja plănuite – se dorește din exterior destrămarea României în totalitate, baza de la Deveselu o să fie atacată și o sa dispară, o invazie a „prietenilor” ruși, ce presupune preluarea și controlul unor teritorii (parte din Moldova noastră), Ungaria are deja pe listă preluarea Transilvaniei, Partenerii „Strategici” își doresc zonele montane (au găsit un climat bun pentru meditație și exerciții în aer purificat de munte) și să nu mai povestesc despre gazele din Marea Neagră care au devenit subit de interes „strategic”.

Așa cum probabil știți din istorie Partenerii Strategici împreună cu mai marii noștri vecini sunt deja înțeleși între ei și împărțirea teritorială este deja făcută.

Multe din aceste planuri vor deveni realitate și multe schimbări deja au început. Lumina divină este mult mai puternică decât orice alt plan întunecat.

Până o să apară lumina o să fie întuneric și o furtună.

Mare bucurie o sa fie pe pământ când o rază de lumină o să își facă simțită prezența. Lumina din sufletele oamenilor o să strălucească mai puternic în acele vremuri.

Și în acea zi mulți oamenii se vor împaca unii cu alții prin IERTARE, ( Iertarea îl vindecă pe cel care iartă Model de iertare ) cerând iertare celor fața de care au greșit, se vor împăca cu toți cei cu care au fost certați și mare bucurie, iubire, lumină o să fie în fiecare familie, în fiecare casă și cu toții vor cunoaște și se vor bucura de Coborarea Sfântului Duh, Duhul Înțelepciunii, Duhul lui Zamolxe, împreună cu Fiul cel mult iubit și așteptat, Iisus.

Atunci oamenii îi vor simți cu adevărat pe DumneZeu Tatăl și DomnaZâna Mama în inima și sufletul lor și mare bucurie o să fie pe pământ.

Pentru ca lumina divină să intre în viața fiecăruia, în familia lor, în casele lor ascultați :

Acatist ce o să fie ascultat în fiecare biserică începând cu acea zi, ce mulți o vor cunoaște. Crucea suferinței o să fie schimbată cu un simbol al luminii, al păcii, al bucuriei în orice lăcaș de cult, în fiecare biserică și în fiecare casă. Toate icoanele, toate crucile, toate reprezentările grafice unde Iisus este reprezentat pe crucea suferinței vor fi schimbate.

Iisus reprezentând soarele, lumina, bucuria, pacea, liniștea, libertatea, iubirea

Mulți din cei plecați să muncească în afara țării (românii din diaspora) se vor întoarce și prin experiența obținută în toți acești ani își vor construi aici în țara lor un nou drum, o noua viața. Au trăit o experiență de viață ce i-au ajutat să se redefinească ca oameni, într-un mod constructiv, care i-au făcut mai puternici, i-au făcut să își dorească o viață mai bună și sunt convins că foarte mulți se vor întoarce acasă unde vor începe să reconstruiască totul în această țară.

Poate cel mai frumos aspect al acestei schimbări este ca oamenii să înceapă să gândească pozitiv într-un mod colectiv, să creadă că tot ceea ce vor schimba în ei, este și schimbarea celor din jur, este schimbarea în bine a tuturor, este binele întregii lumi, este pacea și armonia universului și așa să se transmită din generație în generație.

Pentru adevăratele suflete de român care încă se întreabă unde este casa lor:

Probabil mulți dintre voi vă veți întreba cât veți mai trăi pe acest pământ, răspunsul este:

Și totul stă doar în puterea voastră a tuturor.

Pentru cei ce încă se întreabă cum arată Dumnezeu:

Așa cum a fost și în trecut din România o să se transmită multă lumină și înțelepciune în întreaga lume. O sa fie un reper și un model pentru multe țări, care se vor schimba în bine odată cu reașezarea României.

Câteva versuri ce cu mândrie să le cântați în ziua Sfântă și plină de lumină de 28 Noiembrie:

A sosit ziua dreptății
Ziua sfântă a libertății
Tot românul veselește
Romania întinerește

Noi suntem români
Noi suntem daci
Noi suntem aici
În veci stăpâni

Ardelean, copil de munte
Ia, ridică-ți a ta frunte
Și te-nsuflă de mândrie
Că ești fiu de Românie

Noi suntem români
Noi suntem daci
Noi suntem aici
De mii de ani

Moldoveanul și munteanul
Sunt frați buni cu ardeleanul 
Trei români plini de putere
Că românu-n veci nu piere

Noi suntem români
Noi suntem daci
Noi suntem aici
În veci stăpâni


Basarabie frumoasă
Pregătește-te să vii acasă
Bucovina cea măreață
Te vei întregi într-o dimineață

Hai, români, lumea ne vede,
România-n noi se-ncrede
Că de-acum românu-n lume
Va fi vrednic de-al său nume

Noi suntem români
Noi suntem daci
Noi suntem aici
De mii de ani

Noi suntem fruntași

Noi aici eram
Noi suntem urmași
De-ai
îngerului RAM

Va urma …

Publicat de thebigwhitewolf

De-a pururea să țineți minte că noi, Dacii, suntem Poporul lui Dumnezeu

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat asta: