Adevărul despre Iisus

Dacă tu poți crede, toate-i sunt cu putință celui care crede

Voi încerca să schitez evenimentele petrecute acum peste 2000 ani la venirea lui Iisus pe pământ.

Fecioara Maria a fost înștiințată de îngerul Gavriil ca o să dea naștere unui fiu cu numele Iisus (Îi sus – Cel de Sus), un fiu al lui Dumnezeu.

Așa cum era obiceiul la iudei, fetele erau logodite încă de mici, soții plătind o sumă de bani părinților. În acest mod a procedat și Iosif, pentru a se logodi cu Maria, plătind o sumă mare de bani pentru Maria, tatălui Ioachim. Această înțelegere a avut loc când Maria era mică, iar când Maria a trecut de vârsta de 17 ani, le-a spus rudelor că nu îl iubește pe Iosif.

Maria nu îl iubea pe Iosif și dorea ca tatăl lui Iisus să fie un bărbat pe care ea îl iubește.

Maria își dorea mult sa întâlnească un bărbat după inima și sufletul ei și așa Dumnezeu a făcut posibilă întâlnirea Mariei cu un domn care îi placea mult. Împreună au legat o frumoasă poveste de iubire.

Aproape în fiecare zi Maria îl vedea, pe cel care îi era drag, în grădină când se ruga. Și Maria se gândea: „Trebuie sa fie un om bun dacă face asta. Așa un soț aș vrea și eu să-mi trimită Domnul. Dar părinții m-au logodit cu Iosif. Și eu nu vreau să-i fiu soție. Doamne, nu stiu cum să scap de asta! Nu văd nici o posibilitate.”

Și cu toții au incercat sa afle pe cine iubește Maria. Iesua, fratele Anei, mama Mariei, auzind toată povestea a spus: „Fiul Domnului nu se poate naște decât dintr-un bărbat și o femeie care se iubesc din suflet.”

Atunci Maria și-a luat inima în dinți și le-a mărturisit: „Domnul îmi este martor și știe că dacă este să aleg pe un om după inima mea acela este Pandera, soldatul roman pe care voi îl știți”.

Pandera soldat roman, a fost trimis la Ierusalim, la cohorta Sagittariorum, ca sa slujească în Iudeea. Pandera era un trac venit din ținuturile Daciei, care este adevăratul tată în trup, al lui Iisus. Maria și Pandera sau căsătorit și au primit binecuvântarea preotului Zaharia. Căsătoria Mariei a fost pregătită după legea strămoșilor traci, în vârf de munte, unde în fața unui foc sacru au depus Jurământul Iubirii Sacre: „De astazi eu fac legământ, pe tot ce-mi e mai drag și sfânt, să onorez mereu iubirea ce-aduce-n viața împlinirea„. Apoi au spus: „M-oi închina Zânei Iubirii să primesc cheia nemuririi și astfel voi simți iubirea și-oi ști ce e nemărginirea„. Apoi au zis: „Din foc cu mâinile împreună pornim să facem casă bună și-n viața o inimă vom fi tot timpul cât ne vom iubi„.

La puțin timp după căsătorie Maria a rămas însărcinată cu soțul ei Pandera, urmând să aducă pe lume pe fiul lui Dumnezeu, Iisus.

Iisus sa născut în Betleem în ziua de 28 noiembrie ( nu 25 decembrie ). Botezul a fost făcut de tatăl său Pandera și Maria pe vârful unui munte, în tradiția strămoșilor Daci.

Pandera a aprins un foc în care a aruncat tămâie și ierburi frumos mirositoare, apoi a pus apă proaspătă într-un vas și a luat pe Iisus în brațe si a spus: „Să te vadă acum și focul și soarele și cerul. Ești copil al focului. Tu să aduci înțelepciune lumii„. Apoi Pandera și-a înmuiat degetele mâinii drepte in apă și a udat cu ele pruncul pe frunte zicând: ” Cu apa vie, foc sacru și Duhul lui Zamolxe te botez. Te numesc Iisus și te închin lui Dumnezeu. Cu trupul ești fiul meu, dar cu duhul ești Fiul lui Dumnezeu. Ești Iisus Fiul lui Dumnezeu!„.

Iisus era de mic un copil înțelept și știa că Tatăl lui în spirit era Dumnezeu și tatăl lui în trup era Pandera.

A învățat cu marii preoți din Iudeea și Egipt și la vârsta de 15 ani a plecat cu tatăl său Pandera, în Tracia la rudele tatălui lui. Apoi au continuat spre Dacia, unde se afla Marele Preot, căruia i se spunea Bătrânul Înțelept.

Au ajuns la Sarmisegetuza, zona României de astazi, unde a stat până la 30 ani.

In tot acest timp a învățat cu marii preoți și înțelepți din Dacia, locul unde a aprofundat adevăratele legi ce au fost transmise mai departe din generație în generație, Legile Vieții – Legile lui Zamolxe ( le puteți asculta pe Youtube ) care erau cuvintele de aur ale înțelepciunii omenești, o scriptură a iubirii de oameni, o lege a strămoșilor si a obiceiului pământului.

Văzând înțelepciunea acelor învățături și-a dorit să transmită mai departe acele legi și poporului mamei lui Maria, având dorința ca acele cuvinte și învățături pline de înțelepciune să ajungă în toată lumea.

La 30 de ani pleacă spre Iudeea, locul unde a copilărit de unde era mama lui, Maria, cu dorința de a schimba și a aduce lumină în sufletele oamenilor și a poporului iudeu, un popor ce era guvernat de legi vechi și pline de obiceiuri ce duc la suferință, legi ce îndemnau la violență, sacrificii de animale, asuprirea femeii de către bărbați.

Întâlnirea cu cei dragi a fost una frumoasă, Iisus fiind bucuros să își întâlnească frații și surorile.

Arhiereii ( Anna și Caiafa ) și cărturarii și-au dorit să îl oprească, urmând acea judecată, pe care toată lumea o cunoaște.

Partea frumoasă a poveștii este că Iisus prin ajutorul guvernatorului Pilat a fost salvat.

Iisus a plecat a doua zi din Iudeea împreună cu Maria și tatăl său Pandera spre Dacia (România de astăzi), locul unde îl așteptau prietenii și cei dragi.

Încă dinainte de a pleca în Iudeea la vârsta de 30 de ani, Iisus, se plimba prin toată Tracia și așa a ajuns într-un loc la munte pe vârful Omu, din munții Bucegi. Acolo a aprins un foc sacru și se ruga Zeului Omu. În vechime era credința în Zeul Omu (Omnezeu) care era mai veche decât cea în Zeul Zamolxe. Preoții și oamenii, văzând credința lui Iisus în zeul Omu, i-au spus Iisus Fiul Omului.

Iisus a fost hirotonisit ca Mare Preot și numit Rege al Dacilor între anii 37-75 e.n., purtând cu cinste coiful de aur al lui Zamolxe, coiful purtat de toți regii care au domnit la Sarmisegetuza, urmând învățăturile și tradițiile lui Zamolxe, învățături ce au fost lăsate de Zamolxe pe vremea când a fost Mare Preot și Rege al Daciei.

Iisus a trăit până la 80 ani și înălțarea lui cât și înălțarea Fecioarei Maria a fost făcută de pe pământ românesc.

Știu că este greu de acceptat tot ceea ce veți citi, dar în scurt timp ( în luna noiembrie 2019) toate acestea vor deveni adevăruri.

Va urma …

Publicat de thebigwhitewolf

De-a pururea să țineți minte că noi, Dacii, suntem Poporul lui Dumnezeu

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: